Om oss

Lokal tilstedeværelse. Flinke folk. Rask levering.
Så enkelt.

Det er mange gode grunner for å gjøre boligen din mer energieffektiv. Det er bra for lommeboka og det er bra for miljøet. Derfor har etterspørselen etter solceller til privatbolig skutt i været. Soln leverer nøkkelferdige og optimaliserte solcelleanlegg for din bolig.

Alt fra én leverandør.
Så enkelt.

Vi i Soln ønsker å gjøre det enkelt og trygt for deg som er på jakt etter solceller. Det er enkelt å bestille, og prosessen er ukomplisert og proff fra a til å. Du får din egen kontaktperson og våre egne dyktige Soln-montører tar seg av montering og installering. Alle panel og deler er kvalitetssikret og nøye testet. Vi har solide, erfarne eiere som importerer og lagerfører solcellepaneler og nødvendige deler, og derfor kan garantere rask levering.   

To solide lokale aktører satser sammen.
Så enkelt.

Soln AS ble startet i 2022 av Kverneland Energi og Time Elektro. Kverneland Energi har levert solcelleanlegg til bedrifts-, nærings- og offentlige bygg siden 2017. Time Elektro har siden 1991 vært en av de ledende elektrobedriftene på Jæren.  

Foreløpig tilbyr vi kun solcelleanlegg til privatmarkedet i Sør-Rogaland.

Vårt mål er enkelt. Invester i ditt eget anlegg. Reduserer din egen strømregning. Produserer din egen strøm. Hos oss finner du en løsning som passer akkurat din bolig og ditt behov.

Solceller.
Så enkelt.