Solceller fra Soln

Bra for lommeboka. Bra for miljøet. Så enkelt.

Ta kontroll over strømutgiftene i et ustabilt marked. Høye strømpriser kombinert med solcelleanlegg og statlig støtte gjør det lønnsomt å montere solcellepanel på egen bolig. 

Med solenergi får du en trygg og miljøvennlig energikilde. Å kjøpe solceller fra Soln er en enkel, trygg og ikke minst, god opplevelse. Vi rådgir og hjelper deg gjennom hele prosessen.

Bestilling. 
Se hvilken solcellepakke som passer din bolig. Velg pakke, finn pris og bestill. Alt utstyr er nøye utvalgt og testet over tid i norsk klima.

Befaring. 
Etter bestilling kontakter vi deg og kommer hjem til deg for befaring. Du vil få din egen kontaktperson som ved befaringen gjennomgår detaljene, kontrollerer og kvalitetssikrer bestillingen din. Hos oss i Soln får du gode råd og oppfølging gjennom hele prosessen. Vi leverer raskt og avtaler tidspunkt for montering som passer for deg.

Montering. 
Montører fra Soln utfører jobben til avtalt tid og avtalt pris. Vi har egne dyktige, lokale montører som sørger for at jobben blir gjort på en trygg og forsvarlig måte. Montering er selvfølgelig inkludert i prisen.

Besparing.
Få statlig støtte på inntil 32 500 kroner. Når jobben er gjennomført kan du registrere solcelleanlegget og motta støtte fra Enova i løpet av kort tid. Søk om støtte fra Enova her

Med solceller sparer du penger og miljøet. Når du produserer din egen strøm belaster du ikke miljøet mer enn nødvendig, og med solceller kan en gjennomsnittsfamilie på årsbasis regne med å kutte strømregningen med 30-50 prosent. Godt for samvittigheten og lommeboka.

Du vil bli etablert som en plusskunde av oss. Det betyr at du kan selge overskudstrømmen tilbake til strømnettet. Strømmen du selger til strømselskapet får du betalt spotpris for. Så enkelt.