Vi verdsetter din tillit og er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter informasjonen din når du besøker vår nettside.

Innsamling av data
Vi samler inn informasjon om deg når du registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev, gjennomfører et kjøp eller fyller ut et skjema på vår nettside. Informasjonen vi samler inn inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.

Bruk av data
Vi bruker informasjonen vi samler inn til å forbedre din opplevelse på vår nettside, til å svare på forespørsler og til å sende deg markedsføringsmateriale. Vi bruker også Google Analytics for å analysere trafikk og atferd på vår nettside.

Lagring av data
Vi lagrer informasjonen din sikkert i våre systemer for å sikre at den er tilgjengelig for deg når du trenger det. Vi vil ikke selge eller dele informasjonen din med tredjeparter uten å ha informert deg om dette på forhånd.

Sikkerhet
Vi tar sikkerheten til informasjonen din svært alvorlig og har implementert tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte den mot uautorisert tilgang, endring, videreformidling eller sletting.

Endringer i personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside.

Her er cookiene som brukes på soln.no:

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernerklæring, eller om hvordan vi håndterer informasjonen din, vennligst kontakt oss på post@soln.no.